ΔΙΑΜΟΝΗ

Το MENAGIA VILLAGE στο Βρωμονέρι Νοτίου Πηλίου είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται από το 1980. Ξεκινώντας ο πατέρας μας τότε και συνεχίζοντας εμείς σήμερα, με τον ίδιο ζήλο και την ίδια αγάπη, προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στους επισκέπτες μας.

Το MENAGIA VILLAGE στο Βρωμονέρι προβάλει στα γαλανά νερά του Αιγαίου με τις αμμώδες παραλίες του ακριβώς απέναντι από τη Σκιάθο, μέσα σε έναν ελαιώνα 30 στρεμμάτων με μοναδικό περιβάλλοντα χώρο, ιδανικό για παιδιά, μπροστά στη θάλασσα.

Το συγκρότημα μας βρίσκεται σε διαδικασία συνεχούς αναβάθμισης και επέκτασης των εγκαταστάσεων του. Έχει κατασκευαστεί και ανακαινιστεί με απόλυτο σεβασμό στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική χρησιμοποιώντας τοπικά υλικά πέτρας και ξύλου ενταγμένου μοναδικά στο φυσικό περιβάλλον.

Η λιτή πολυτέλεια καλεί τον επισκέπτη να ανακαλύψει την άγρια ομορφιά της φύσης και να ζήσει μία αυθεντική εμπειρία μαζί της. Το συγκρότημα διαθέτει έντεκα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα, τα οποία διαθέτουν μοναδική θέα στη θάλασσα και στο μαγευτικό πευκόδασο της περιοχής.

Επίσης καλείστε να γευτείτε πηλιορίτικες συνταγές που αντλούν έμπνευση από την ελληνική παράδοση αξιοποιώντας τις πρώτες ύλες από ολόφρεσκα δικά μας προϊόντα και της τοπικής παραγωγής, δίνωντας μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες που θα σας μείνουν αξέχαστες.

Τέλος,  μπορείτε να εξερευνήσετε το Νότιο Πήλιο και τις Σποράδες που βρίσκονται σε πολύ μικρή απόσταση.