Έχοντας σαν ορμητήριο το Μ.Ε.Ν.Α.ΓΙΑ. village Βρωμονέρι ή τον Ξενώνα μας στον  Πλατανιά μπορείτε να επισκεφτείτε τοποθεσίες που βρίσκονται σε μικρές αποστάσεις όπως ο Λαύκος, το Προμύρι και σε πολύ κοντινότερες αποστάσεις τα παραθαλάσσια χωριά του Πλατανιά, Καστρί και του Κατηγιώργη, που το τελευταίο μπορείτε να το επισκεφτείτε διανύοντας ένα μονοπάτι διάρκειας 20 λεπτών ξεκινώντας από το συγκρότημά μας.

Από τον Πλατανιά μπορείτε να επισκεφτείτε  τον παραθαλάσσιο οικισμό Μικρό με θαλάσσιο ταξί των 15 ατόμων με δρομολόγια καθημερινός.Επίσης, μπορείτε να επισκεφτείτε το νησί του Παπαδιαμάντη τη Σκιάθο με θαλάσσιες συγκοινωνίες είτε απο τον Πλατανιά είτε από τον Κατηγιώργη. Στον ορεινό μας προορισμό στο χωριό του Λαύκου δίπλα από το παλιό σχολείο εκτίθενται τα γλυπτά του ‘’Θανάση Φάμπα’’ από λευκά πηλιορείτικα μάρμαρα. Σαν δεύτερη επιλογή ορεινού προορισμού σας προτείνουμε το “μαρτυρικό” Προμύρι όπου μπορείτε να περπατήσετε μέσα στα γραφικά παραδοσιακά καλντερίμια που καταλήγουν στην κεντρική πλατεία του χωριού με τους γηραιούς πλάτανους και λίγο παρακάτω την εκκλησία της ‘’Παναγίας’’ που χτίστηκε περίπου το 1800, περπατώντας στα δρομάκια του χωριού μπορείτε να θαυμάσετε την ‘’Τρανή Βρύση’’ μια από τις παραδοσιακές βρύσες του Πηλίου. Επίσης σε μικρή απόσταση από το συγκρότημά μας μπορείτε να επισκεφτείτε και το μοναστήρι του “Αγ. Σπυρίδωνα’’.

Εναλλακτικές δραστηριότητες μια βόλτα της περιοχής μας μέσα στα δάση με άλογα ή για τους πιο δυναμικούς πεζοπορίες στα καταπράσινα μονοπάτια των γύρω περιοχών.