1.  Κρατήσεις

Πραγματοποιώντας μια κράτηση, δηλώνετε πλήρη γνώση και αποδοχή των πολιτικών διαμονής, κρατήσεων, πληρωμής και ακύρωσης του καταλύματος .

Οι αναρτημένες τιμές συμπεριλαμβάνουν όλους τους νόμιμους φόρους, είναι σε ευρώ, ανά διανυκτέρευση και δεν συμπεριλαμβάνουν πρωινό.

2.  Προκαταβολές

Η κατάθεση της προκαταβολής και η αποστολή του αντίστοιχου αποδεικτικού πρέπει να γίνεται κατά  την υποβολή της φόρμας κρατήσεως στον ιστότοπό μας.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση που η διεύθυνση δεν ενημερωθεί για την κράτηση ή δεν κατατεθεί προκαταβολή συνοδευόμενη από την αποστολή του αντίστοιχου αποδεικτικού, το κατάλυμα έχει το δικαίωμα να ακυρώσει την κράτηση χωρίς περαιτέρω ενημέρωση.

Κρατήσεις 1-7 ημερών:
Για κρατήσεις έως και 7 ημερών απαιτείται προκαταβολή 20% του συνολικού ποσού της κράτησης για την επιβεβαίωση της.

Κρατήσεις 8-30 ημερών:
Για κρατήσεις έως και 30 ημερών απαιτείται προκαταβολή 35% του συνολικού ποσού της κράτησης για την επιβεβαίωση της.

3.  Πολιτική Ακυρώσεων

Η διεύθυνση του καταλύματος παρακαλεί τους πελάτες να ενημερώνουν το συντομότερο δυνατό και γραπτώς στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο για τυχόν αλλαγές ή ακυρώσεις σχετικά με την κράτηση τους.

  • Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης σε διάστημα μεγαλύτερο των 21 ημερών από την προγραμματισμένη άφιξη (check in) δεν υπάρχει οικονομική επιβάρυνση και η προκαταβολή επιστρέφεται (πέραν των 10 ευρώ που χρεώνονται ως φόρος για τυχόν προμήθειες κτλ.).
  • Για ακυρώσεις κρατήσεων σε διάστημα μικρότερο των 21 ημερών και έως 14 ημερών πριν την προγραμματισμένη άφιξη (check in), ο πελάτης χρεώνεται το 50% της προκαταβολής που έχει καταθέσει. Το υπόλοιπο 50% επιστρέφεται.
  • Σε περίπτωση ακύρωσης κρατήσεων σε διάστημα μικρότερο των 14 ημερών από την προγραμματισμένη άφιξη(check in) ή μη εμφάνισης στο κατάλυμα θα δεσμεύεται το 100% της προκαταβολής που έχει κατατεθεί.
  • Σε περίπτωση πρόωρης αναχώρησης σε σχέση με την προγραμματισμένη ημερομηνία αναχώρησης (check out), ο πελάτης υποχρεούται να αποζημιώσει το κατάλυμα με το 50% της διαμονής που δεν θα πραγματοποιηθεί.

Ακυρώσεις εν μέσω της πανδημίας COVID-19
Σε περίπτωση που κυβερνητικές αποφάσεις σχετικά με την πανδημία απαγορεύουν ή περιορίζουν την ελεύθερη μετακίνηση ή τη δυνατότητα εισόδου στην χώρα, και επομένως είστε αναγκασμένοι να ακυρώσετε την κράτηση σας, θα σας επιστραφεί το 100% της προκαταβολής (δεσμεύονται μόνο τυχόν τραπεζικές προμήθειες που επιβαρύνουν το κατάλυμά μας).

4.  Άφιξη / Αναχώρηση

Κατά την άφιξη σας στο κατάλυμά μας θα πρέπει να έχετε την ταυτότητά ή το διαβατήριό σας, καθώς και ηλεκτρονικό αποδεικτικό ή αντίτυπο με την επιβεβαίωση της κράτησής σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας. Θα πρέπει επίσης να έχετε πιστοποιητικό εμβολιασμού/ νόσησης για τον Covid-19 ή διαγνωστικό έλεγχο PCR test/rapid test, σύμφωνα με τις εκάστοτε οδηγίες του Υπουργείου Υγείας/ Τουρισμού που θα ισχύουν τη χρονική περίοδο της επίσκεψης. Το κατάλυμα μπορεί να αρνηθεί την παροχή υπηρεσιών σε επισκέπτη που δεν παρουσιάζει προσωπικό έγγραφο.

Κατά την αναχώρηση ο πελάτης οφείλει να παραδώσει το κλειδί του δωματίου στον υπεύθυνο της reception.

Οι ώρες άφιξης και αναχώρησης, εκτός αν έχει συμφωνηθεί κάτι άλλο, είναι οι εξής:

  • Άφιξη (check in): 15:00 ή αργότερα
  • Αναχώρηση (check out): 11:00 ή νωρίτερα

Το ενδεχόμενο παράτασης της ώρας αναχώρησής σας μετά τις 11:00 εξαρτάται την πληρότητα του καταλύματος και υπόκειται σε επιπρόσθετη χρέωση ως εξής:

  • Check out έως τις 15:00 με κόστος 15 ευρώ
  • Check out από 15:00 έως 20:00 με κόστος 30 ευρώ.
  • Για αναχωρήσεις μετά τις 20:00 ο πελάτης θα χρεώνεται το 100% του αντιτίμου της ημερήσιας χρέωσης.

Η εξόφληση της διαμονής μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε μέρα κατά τη διάρκεια της διαμονής και ώρα 19.00-21.00 ή την ημέρα της αναχώρησης 9.00-10.30 .

5.Διαμονή

Το κατάλυμα διαθέτει σύστημα παρακολούθησης (εκτός τουαλέτας και εσωτερικού δωματίων). Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες καταλύματος συμφωνείτε με την παρακολούθηση video.

Η ασφάλεια των παιδιών στο χώρο είναι αποκλειστική ευθύνη των γονέων/κηδεμόνων και συνοδών τους.

Οι ώρες κοινής ησυχίας είναι απαραίτητο να τηρούνται από όλους για την εύρυθμη λειτουργία του καταλύματος.

Απαγορεύεται  η μετάδοση του κλειδιού του δωματίου σε τρίτους.

Απαγορεύεται η παραμονή στο δωμάτιο ατόμου για το οποίο δεν έχει γίνει κράτηση ή δεν είναι εγγεγραμμένο στον κατάλογο επισκεπτών.

Σε κάθε δωμάτιο υπάρχουν διαθέσιμα για τον πελάτη είδη υγιεινής και λευκά είδη τα οποία είναι για χρήση αποκλειστικά εντός του δωματίου. Δεν επιτρέπεται η χρήση των λευκών ειδών ή των κλινοσκεπασμάτων στην παραλία ή σε άλλους χώρους.

Απαγορεύεται η μετακίνηση ή αφαίρεση οποιουδήποτε αντικειμένου από τα δωμάτια.

Η καθαριότητα των δωματίων με αλλαγή ιματισμού πραγματοποιείται κάθε 2η-3η ημέρα . Ο πελάτης δύναται να αρνηθεί την καθαριότητα δηλώνοντας το εξαρχής στη reception.

Σε περίπτωση κάποιας ανάγκης ο πελάτης θα πρέπει να απευθύνεται στον αρμόδιο υπάλληλο και όχι σε οποιοδήποτε άτομο του προσωπικού .

Στην περιοχή όπου βρίσκεται το κατάλυμα η χωρητικότητα των σωλήνων αποχέτευσης είναι περιορισμένη. Ο πελάτης παρακαλείται να απορρίπτει τα πάντα εντός καδών και ποτέ εντός τουαλέτας.

Το κατάλυμα διαθέτει υπηρεσία πλυσίματος /στεγνώματος /σιδερώματος ρούχων κατόπιν συνεννοήσεως με τη reception.

Στην παραλία διατίθεται κρεβάτι με σήμανση για κάθε διαμέρισμα. Παρακαλούνται οι πελάτες να μην καταλαμβάνουν τα κρεβάτια των άλλων δωματίων και να μην μετακινούν/δεσμεύουν τις ξαπλώστρες της παραλίας που προορίζονται για το κοινό.

Τα απορρίμματα και η αποφυγή ηχορύπανσης στην παραλία είναι αποκλειστική ευθύνη του πελάτη.

5.  Επιπλέον κρεβάτια

Παρκοκρέβατο παρέχεται χωρίς επιπλέον χρέωση κατόπιν ενημέρωσης ή αιτήματος στην σχετική φόρμα κράτησης.

Επιπλέον κρεβάτια (ράντσα), εφόσον υπάρχει η δυνατότητα, παρέχονται χωρίς επιπλέον χρέωση εφόσον πρόκειται για άτομα που περιλαμβάνονται στην αρχική κράτηση.

6.  Κατοικίδια

Το κατάλυμά μας δέχεται κατοικίδια ζώα κατόπιν σχετικής ενημέρωσης εφόσον τηρούνται οι παρακάτω όροι:

Όλα τα κατοικίδια πρέπει να είναι δεμένα ή στα κλουβιά μεταφοράς τους όταν βρίσκονται στους κοινόχρηστους χώρους του καταλύματός μας.

Τα κατοικίδια οφείλουν να διαθέτουν το προσωπικό τους κρεβατάκι καθώς και προσωπικό τους ιματισμό (πετσετούλες, κουβερτάκι κλπ).Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται η χρήση από τα κατοικίδια  του ιματισμού που προορίζεται για τον πελάτη.

Ο καθαρισμός των απορριμμάτων των κατοικιδίων εντός και εκτός του δωματίου είναι αποκλειστική ευθύνη του πελάτη.

Η παραμονή του κατοικιδίου ασυνόδευτου εντός των δωματίων είναι αποκλειστική ευθύνη του πελάτη.

Ο πελάτης είναι υπεύθυνος για κάθε σωματική βλάβη ή υλική ζημιά που σχετίζεται με το κατοικίδιο του.

Παρακαλώ δείξτε κατανόηση στην περίπτωση που, εάν κάποιο κατοικίδιο προκαλεί δικαιολογημένη ενόχληση σε κάποιον πελάτη του καταλύματος, η διεύθυνση αναγκαστεί να αρνηθεί περεταίρω διαμονή του κατοικίδιού σας.

7.  Φθορές Δωματίου

Στην περίπτωση φθοράς δωματίου η άλλης περιουσίας του καταλύματός μας, η διεύθυνση έχει το δικαίωμα να προβεί σε χρέωση της ζημιάς που υπέστη.

Η διεύθυνση θα απαιτήσει την άμεση καταβολή του ποσού της ζημιάς που υπέστη από τον πελάτη, διαφορετικά επιφυλάσσεται παντός νόμιμου δικαιώματός του.

9. Πολιτική καπνίσματος

Το κάπνισμα απαγορεύεται εντός των δωματίων μας καθώς και σε όλους τους κοινόχρηστους κλειστούς χώρους του ξενοδοχείου.

10. Ανωτέρα Βία

Το κατάλυμά μας δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη στην περίπτωση που δεν μπορεί να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του προς τον πελάτη, ολικά η μερικά, λόγω περιπτώσεων ανωτέρας βίας (ενδεικτικά απεργίες, πυρκαγιά, πλημμύρες, τρομοκρατικές ενέργειες κλπ.)

11. Απώλεια Προσωπικών Αντικειμένων

Κάθε πελάτης είναι υπεύθυνος καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής του στο κατάλυμά μας για τη φύλαξη των προσωπικών ή/και πολυτίμων ειδών του.

Το κατάλυμα δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απώλεια ή καταστροφή τους.

Για τα λοιπά αντικείμενα που φέρει μαζί του στο κατάλυμα κάθε πελάτης, το κατάλυμα απαλλάσσεται από κάθε ευθύνη αν η ζημιά ή η απώλεια οφείλεται σε δική του αμέλεια η των προσώπων που διαμένουν μαζί του, τον επισκέπτονται η βρίσκονται στην υπηρεσία του.

Επιπλέον, το κατάλυμα δεν φέρει ευθύνη εάν η απώλεια ή καταστροφή οφείλεται σε ανωτέρα βία (σεισμός, πυρκαγιά κλπ.) ή στην ιδιάζουσα φύση του αντικειμένου.

12. Εφαρμοστέο Δίκαιο

Οι παρόντες όροι διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο και αρμόδια αρχή για την επίλυση κάθε τυχόν διαφοράς που ανακύπτει από αυτούς είναι αποκλειστικά τα δικαστήρια.