Η διεύθυνση του καταλύματος παρακαλεί τους πελάτες να ενημερώνουν το συντομότερο δυνατό και γραπτώς στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο για τυχόν αλλαγές ή ακυρώσεις σχετικά με την κράτηση τους.

  • Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης σε διάστημα μεγαλύτερο των 21 ημερών από την προγραμματισμένη άφιξη (check in) δεν υπάρχει οικονομική επιβάρυνση και η προκαταβολή επιστρέφεται (πέραν των 10 ευρώ που χρεώνονται ως φόρος για τυχόν προμήθειες κτλ.).
  • Για ακυρώσεις κρατήσεων σε διάστημα μικρότερο των 21 ημερών και έως 14 ημερών πριν την προγραμματισμένη άφιξη (check in), ο πελάτης χρεώνεται το 50% της προκαταβολής που έχει καταθέσει. Το υπόλοιπο 50% επιστρέφεται.
  • Σε περίπτωση ακύρωσης κρατήσεων σε διάστημα μικρότερο των 14 ημερών από την προγραμματισμένη άφιξη(check in) ή μη εμφάνισης στο κατάλυμα θα δεσμεύεται το 100% της προκαταβολής που έχει κατατεθεί.
  • Σε περίπτωση πρόωρης αναχώρησης σε σχέση με την προγραμματισμένη ημερομηνία αναχώρησης (check out), ο πελάτης υποχρεούται να αποζημιώσει το κατάλυμα με το 50% της διαμονής που δεν θα πραγματοποιηθεί.

Ακυρώσεις εν μέσω της πανδημίας COVID-19
Σε περίπτωση που κυβερνητικές αποφάσεις σχετικά με την πανδημία απαγορεύουν ή περιορίζουν την ελεύθερη μετακίνηση ή τη δυνατότητα εισόδου στην χώρα, και επομένως είστε αναγκασμένοι να ακυρώσετε την κράτηση σας, θα σας επιστραφεί το 100% της προκαταβολής (δεσμεύονται μόνο τυχόν τραπεζικές προμήθειες που επιβαρύνουν το κατάλυμά μας).